Politika privatnosti

Da bismo uspješno obradili narudžbu potrebni su nam

Osim podataka o naručiocu, potrebni su nam osnovni lični podaci učesnika i za svaku Ulaznicu, a to su ime i prezime, zanimanje i e-mail adresa.

Samo uz pomoć navedenih podataka možemo realizovati kupovinu, te obavijestiti korisnike o statusu narudžbe.

U ime kompanije Grape d.o.o. obavezujemo se da ćemo strogo čuvati sve podatke naših korisnika.

Prikupljamo samo neophodne podatke o korisnicima i podatke ključne za poslovanje, za marketinške aktivnosti, te za informisanje korisnika, a sve u skladu sa dobrim poslovnim običajima.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje redovnih aktivnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali sopstvenu ponudu i omogućili korisnicima jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju kupovinu.

Konverzija.org koristi kolačiće (cookies) kako bi omogućila što bolje korisničko iskustvo na sajtu. Kolačić je tekstualna datoteka koju server postavlja na hard disk korisnika. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje različitih programa ili postavljanje softvera koji mogu da oštete vaš računar. Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova veb-stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju da vršimo unapređenja sa ciljem poboljšavanja korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, te kako bismo vam omogućili pružanje specifičnih tehničkih karakteristika i tako vam obezbijedili pozitivno korisničko iskustvo.