Webshop klinika na Konverziji 2024.

Webshop klinika na Konverziji 2024.

Klinika je postala novi omiljeni edukativni format, pa tako 27. i 28. aprila za vas uživo analiziramo webshop-ove i Reels-e na vašim profilima. U nastavku teksta nalaze se informacije koje vam trebaju za webshop kliniku, a ovdje pronađite informacije i prijavu za Reels kliniku.

Šta je Webshop klinika?

Webshop klinika okuplja četiri odabrana stručnjaka iz različitih oblasti digital marketinga (naši predavači) koji u toku jednog slota od sat vremena proučavaju vaš webshop i daju svoja opažanja, savjete, komentare i primjere kako se to može unaprijediti.

Ultimativni cilj jeste da se kroz komentarisanje konkretnog, stvarnog primjera pomogne nekom od učesnika, te u isto vrijeme prenese znanje i tehnika prisutnima. Ovo je idealan način da potpuno besplatno dobijete savjete za optimizaciju svog shopa, sa savjetima stručnjaka čije satnice su inače veoma visoke.

Ako vas ovo zanima i želite da čujete savjete za svoj webshop, evo šta treba da radite…

Kako da prijavite svoj webshop?

Preduslov za prijavu na kliniku je naravno da ste već kupili ulaznicu za Konverziju, pa u skladu sa tim treba da pronađete račun i zapišite broj računa.

Zatim je potrebno da popunite formular za prijavu:

>>> LINK DO FORMULARA <<<

Veoma je važno da imate dozvolu od firme čiji webshop prijavljujete, ukoliko nije vaš.

Prijavom pristajete na to da webshop javno prikažemo tokom konferencije u za to predviđenom slotu, uz potpuno dobronamjerne savjete naših stručnjaka.

Nije moguće kasnije povući prijedlog, jer će stručnjaci iz svih prijava odabrati samo onoliko koliko mogu stići uživo da predstave. To moraju unaprijed pripremiti, što nije malo posla, pa tako nećemo da trošimo njihovo vrijeme.

Do kada se može prijaviti?

Rok prijave za klinike je 1. april 2024. godine.

Sve prijave poslije toga neće biti uzete u obzir.

Ko su doktori na našim klinikama?

Vaše webshop-ove će analizirati:

  • Jovan Sladojević, Founder @ cnvrt.co
  • Miroslav Ostojić, CEO @ Lavit Solutions
  • Dejan Savić, Founder @ Probiznis centar
  • Nedim Šabić, CEO @ BIGBURG

Još mnogo kvalitetnih savjeta i preporuka ovog predavača na temu “‎ ” možete čuti na Konverziji!

adminWebshop klinika na Konverziji 2024.