Reels klinika na Konverziji 2024.

Reels klinika na Konverziji 2024.

Klinika je postala novi omiljeni edukativni format, pa tako 27. i 28. aprila za vas uživo analiziramo Reels-e na vašim profilima i webshop-ove. U nastavku teksta nalaze se informacije koje vam trebaju za Reels kliniku, a ovdje pronađite informacije i prijavu za Webshop kliniku.

Šta je to Reels klinika?

Reels klinika okuplja četiri odabrana stručnjaka iz različitih oblasti digital marketinga i influensinga (naši predavači) da u toku jednog slota od sat vremena prouče neki Reels i daju svoja opažanja, savjete, komentare i primjere kako se isti može unaprijediti.

Ultimativni cilj jeste kroz komentarisanje konkretnog, stvarnog primjera pomoći nekom od učesnika, a ujedno prenijeti znanje i tehnike svima prisutnima. Ovo je idealan način da potpuno besplatno dobijete savjete za optimizaciju svojih videa, sa savjetima stručnjaka čije satnice su inače veoma visoke.

Slijedi upustvo kako da se prijavite da upravo vaš Reels bude analiziran tokom ove klinike.

Kako da prijavite svoj profil?

Preduslov za prijavu na kliniku je naravno da ste već kupili ulaznicu za Konverziju, pa u skladu sa tim treba da pronađete račun i zapišite broj računa.

Zatim je potrebno da popunite formular za prijavu ovdje:

>>> LINK DO FORMULARA <<<

Veoma je važno da imate dozvolu od firme čiji profil prijavljujete, ako isti nije vaš.

Prijavom pristajete na to da profil javno prikažemo tokom konferencije u za to predviđenom slotu, uz potpuno dobronamjerne savjete naših stručnjaka.

Nije moguće kasnije povući prijedlog, jer će stručnjaci iz svih prijava odabrati samo onoliko koliko mogu stići uživo da predstave. To moraju unaprijed pripremiti, što nije malo posla, pa tako nećemo da trošimo njihovo vrijeme.

Do kada se može prijaviti?

Rok prijave za klinike je 1. april 2024. godine.

Sve prijave poslije toga neće biti uzete u obzir.

Ko su doktori na našim klinikama?

Vaše profile će analizirati:

  • Ognjen Jovanović, Founder @ Jogymark
  • Marko Šimić, CEO @ Breform
  • Dario Marčac, Founder @ Crew
  • Petar Brkanac, CEO @ BRKI MEDIA

Još mnogo kvalitetnih savjeta i preporuka ovog predavača na temu “‎ ” možete čuti na Konverziji!

adminReels klinika na Konverziji 2024.