Landing Page klinika na Konverziji 2023.

Landing Page klinika na Konverziji 2023.

Na prethodnoj Konverziji publika nije krila oduševljene što smo klasične diskusione panele zamijenili tzv. klinikama, gdje četiri stručnjaka na osnovu realnih primjera dijele savjete kako bi se to nešto trebalo popraviti. Prošle put to su bile Campaign i Website klinike. Ove godine Campaign klinika je zamijenjena sa Social Media Profile klinikom. Na ovoj stranici ćemo se samo baviti Landing Page klinikom, a za više informacija i prijavu na drugu kliniku, kliknite na link iznad.

Šta je to Landing Page klinika?

Landing Page klinika okuplja četiri odabrana stručnjaka iz različitih oblasti digitalnog marketinga i online preduzetništva (naši predavači) koji u toku jednog slota od 45 minuta proučavaju neki website/webshop ili landing page i daju svoja opažanja, savjete, komentare i primjere kako se to može unaprijediti.

Ultimativni cilj jeste kroz komentarisanje konkretnog, stvarnog primjera pomoći nekom od učesnika, a ujedno prenijeti znanje i tehnike svima prisutnima. Ovo je idealan način da potpuno besplatno dobijete savjete za optimizaciju svog sajta, sa savjetima stručnjaka čije satnice su vrtoglavo skupe.

Slijedi upustvo kako da se prijavite da vaš website bude analiziran tokom Website klinike.

Kako da prijavite svoj website?

Preduslov za prijavu na kliniku je naravno da ste već kupili ulaznicu za Konverziju, pa u skladu sa tim treba da pronađete račun i zapišite broj računa. Zatim je potrebno da popunite formular za prijavu na ovom linku:

DO PRIJAVE

Veoma je važno da imate dozvolu od firme čiji website prijavljujete, ukoliko nije vaš. Prijavom pristajete na to da website javno prikažemo tokom konferencije u za to predviđenom slotu, uz potpuno dobronamjerne savjete naših stručnjaka.

Nije moguće kasnije povući prijedlog, jer će stručnjaci iz svih prijava odabrati samo onoliko koliko mogu stići uživo da predstave. To moraju unaprijed pripremiti, što nije malo posla, pa tako nećemo da trošimo njihovo vrijeme.

Do kada se može prijaviti?

Rok prijave za klinike je 1. april 2023. godine.

Sve prijave poslije toga neće biti uzete u obzir.

Ko su doktori na našim klinikama?

Vaše sajtove će analizirati:

  • Miloš Crnadak, Affiliate Manager @ Infomedia
  • Ivana Petrović, Owner @ eCom SCALE
  • Ivan Minić, Host @ Pojacalo.rs
  • Nedim Šabić, CEO @ Bigburg
nedimLanding Page klinika na Konverziji 2023.