Social Media Profile klinika na Konverziji 2023.

Social Media Profile klinika na Konverziji 2023.

Na prethodnoj Konverziji publika nije krila oduševljene što smo klasične diskusione panele zamijenili tzv. klinikama, gdje četiri stručnjaka na osnovu realnih primjera dijele savjete kako bi se to nešto trebalo popraviti. Prošle put to su bile Campaign i Website klinike. Ove godine Campaign klinika je zamijenjena sa Social Media Profile klinikom. Na ovoj stranici ćemo se baviti upravo njom, a za više informacija i prijavu na drugu kliniku, potrebno je kliknuti na ovaj link.

Šta je to Social Media Profile klinika?

Social Media Profile klinika okuplja četiri odabrana stručnjaka iz različitih oblasti digitalnog marketinga i influensinga (naši predavači) da u toku jednog slota od 45 minuta prouče neki profil sa neke od poznatih društvenih mreža i daju svoja opažanja, savjete, komentare i primjere kako se može profil unaprijediti.

Ultimativni cilj jeste kroz komentarisanje konkretnog, stvarnog primjera pomoći nekom od učesnika, a ujedno prenijeti znanje i tehnike svima prisutnima. Ovo je idealan način da potpuno besplatno dobijete savjete za optimizaciju svojih social media profila, sa savjetima stručnjaka čije satnice su vrtoglavo skupe.

Slijedi upustvo kako da se prijavite da upravo vaš profil bude analiziran tokom ove klinike.

Kako da prijavite svoj profil?

Preduslov za prijavu na kliniku je naravno da ste već kupili ulaznicu za Konverziju, pa u skladu sa tim treba da pronađete račun i zapišite broj računa. Zatim je potrebno da popunite formular za prijavu na ovom linku:

DO PRIJAVE

Veoma je važno da imate dozvolu od firme čiji profil prijavljujete, ako isti nije vaš. Prijavom pristajete na to da profil javno prikažemo tokom konferencije u za to predviđenom slotu, uz potpuno dobronamjerne savjete naših stručnjaka

Nije moguće kasnije povući prijedlog, jer će stručnjaci iz svih prijava odabrati samo onoliko koliko mogu stići uživo da predstave. To moraju unaprijed pripremiti, što nije malo posla, pa tako nećemo da trošimo njihovo vrijeme.

Do kada se može prijaviti?

Rok prijave za klinike je 1. april 2023. godine.

Sve prijave poslije toga neće biti uzete u obzir.

Ko su doktori na našim klinikama?

Vaše profile će analizirati:

  • Dario Marčac, Founder @ Crew
  • Marko Savićević, CEO @ Simple Media
  • Adis Pezerović
  • Marko Čobanov

Još mnogo kvalitetnih savjeta i preporuka ovog predavača na temu “‎ ” možete čuti na Konverziji!

nedimSocial Media Profile klinika na Konverziji 2023.