Na Konverziji #4 vas očekuju klinike umjesto panela! Saznajte o čemu je riječ…

Na Konverziji #4 vas očekuju klinike umjesto panela! Saznajte o čemu je riječ…

Panel-diskusije često znaju biti dosadne bez obzira na tematiku i kvalitet učesnika, zar ne? Ako učesnici ne znaju šta ih čeka, sudržavaće se od veće diskusije, a ako su se unaprijed spremili prema dobijenim pitanjima, ne postiže se nikakva dimanika. Suprotno od toga, klinike su veoma konkretne, vrijedne za sve prisutne i donose brojne benefite. Evo o čemu je riječ…

Šta je to klinika?

Klinika okuplja četiri odabrana stručnjaka iz različitih oblasti digitalnog marketinga (naša predavača) da u toku jednog slota od 45 minuta prouče website ili kampanju i daju svoja opažanja, savjete, komentare i primjere. Ultimativni cilj jeste izvršiti optimizaciju na konkretnom primjeru i tako pomoći nekom od učesnika, a ujedno, kroz faktički rad i na primjeru, dati lekcije svima prisutnima. Ovo je idealan način da potpuno besplatno optimizujete i unaprijedite svoj rad, sa savjetima ljudi koji su u tome jako stručni.

Kakva je razlika između Website klinike i Campaign klinike?

Website klinika, kao što sam naziv kaže, podrazumijeva analizu website-ova sa stanovišta korisničkog iskustva (UX), dizajna (UI), optimizacije za pretraživače (SEO), optimizacije konverzija, tekstova (content), kao i prioritizacije i rasporeda ključnih elemenata. Svaki stručnjak će se posvetiti jednom aspektu website-a i uživo pokazati gdje ima prostora za poboljšanja i kako bi ona mogla izgledati.

Campaign klinika podrazumijeva analizu marketing kampanja sa aspekta kreative vizuala, targetinga i ostatka funnel-a, bez obzira na to koji kanal je korišten (Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads ili Google Display). Svaki stručnjak će jednu kampanju unaprijed analizirati i predstaviti prijedloge za poboljšanje uživo.

Kako da prijavite svoj website ili kampanju?

Preduslov za prijavu na kliniku je naravno da ste već kupili ulaznicu za Konverziju, pa u skladu sa tim treba da pronađete račun i zapišite broj računa.

  • Ukoliko želite prijaviti website iskoristite ovaj link
  • Ukoliko želite prijaviti kampanju koristite ovaj link

Tamo vas čeka zaseban formular. Za prijavu je potrebno imati dozvolu od firme o čijem website-u ili kampanji je riječ. Ukoliko se prijavite, pristajete da vaš website ili kampanju javno prikažemo tokom konferencije u za to predviđenom slotu, uz potpuno dobronamjerne savjete i komentare naših stručnjaka, tako da ne treba ništa da vas plaši.

Nije moguće kasnije povući prijedlog, jer će stručnjaci iz svih prijava odabrati samo onoliko koliko mogu stići uživo da predstave. To moraju unaprijed pripremiti, što nije malo posla, pa tako nećemo da trošimo njihovo vrijeme. Ukoliko se prijavite na Campaign kliniku, biće možda potrebno više nego jedan screenshot za detaljniju analizu, što će Konverzija tim u ime stručnjaka zatražiti naknadno od vas. Međutim screenshot-ovi backend-a neće biti javno objavljeni ukoliko kreator kampanje to ne bude želio, osim naravno obaveznog screenshot-a sa dashboarda.

Do kada se može prijaviti?

Rok prijave za klinike je 1. april 2022. godine.

Sve prijave poslije toga neće biti uzete u obzir.

Ko su doktori na našim klinikama?

Vaše website-ove će analizirati:

  • Maja Perović, Founder & CEO @ Market Republic
  • Igor Babić, CEO @ Diligent
  • Ivan Minić, Host @ Pojacalo.rs
  • Nedim Šabić, Digital marketing konsultant

Vaše kampanje će analizirati:

  • Anđelka Ducić, CEO and Marketing Director @ Symbiotica
  • Svetozar Marković, Head of User Acquisition @ ActiveCollab
  • Nemanja Živković, CEO & Co-Founder @ Funky Marketing
  • Ivan Bildi, Founder @ Likes and Cookies

Više detalja o predavačima, njihovom isksutvu i samoj konferenciji pronađite na početnoj stranici.

 

Još mnogo kvalitetnih savjeta i preporuka ovog predavača na temu “‎ ” možete čuti na Konverziji!

adminNa Konverziji #4 vas očekuju klinike umjesto panela! Saznajte o čemu je riječ…