Zinka Bardić

Direktorica strateških komunikacija @ Madison Consulting

Zinka Bardić

Direktorica strateških komunikacija @ Madison Consulting

Biografija

Zinka Bardić je od 2004. godine direktorica strateških komunikacija u zagrebačkoj agenciji za odnose s javnošću Madison Consulting. Tijekom svoje karijere u odnosima s javnošću, upravljala je nizom velikih kampanja i projekata, uključujući svečanost pristupanja Hrvatske Europskoj uniji. Bila je posebna savjetnica za odnose s javnošću hrvatskog predsjednika Vlade Zorana Milanovića te je ustrojila digitalnu komunikaciju Vlade RH koja je prema istraživanju agencije Burson Marsteller 2012. i 2013. proglašena jednom od najkomunikativnijih Vlada na twitteru na svijetu.

Savjetovala je i trenirala uprave i menadžere mnogih hrvatskih i inozemnih tvrtki. Ipak je najponosnija na projekte koje odrađuje pro bono, kao što su najveća hrvatska zaklada, Zaklada Ana Rukavina i Zagreb Pride, a svoje usluge pruža i mnogim ženskim nevladinim organizacijama kojima je u fokusu rodna ravnopravnost. Prije dolaska u Madison, bila je načelnica Odjela za odnose s javnošću i glasnogovornica MUP-a RH, a prije toga novinarka i urednica na kultnom zagrebačkom Radiju 101. Radila je i kao novinarka na Hrvatskoj televiziji, a bila je i glavna urednica vijesti CCN-a (mreže nezavisnih lokalnih televizija).

Za svoj novinarski i PR-ovski rad primila je niz priznanja i nagrada. Posljednja nagrada je Grand Prix HUOJ-a (Hrvatske udruge za odnose s javnošću) za projekt Probna kuća IKEA Zagreb.

Zinka Bardić - termini: