Semir Musić

Facebook Advertising Expert

Semir Musić

Facebook Advertising Expert

Biografija

Nekada je imao samo jednu želju, postati šampion u kickboxingu. Nakon evropskog prvenstva 2009. njegova želja se i ostvarila i vratio se sa srebrenom medaljom. Kickboxing je do tada bio njegova prva i najveća ljubav. Nakon povrede nije bio u mogućnosti da napreduje u profesionalnom sportu pa se okreće trenerskom poslu.

Sve je krenulo uz savjet prijatelja kako da dođe do većeg broja ljudi u svom klubu, prvi put se susreće sa facebook oglašavanjem. Sada je Co-Founder agencije za digitalni marketing, Lilium Digital u kojoj je specijaliziran za Facebook Advertising i Lead Generation kampanje. Implementirao je kampanje za firme kao što su: DM, Mercedes StarLine, Akova, Inside, MekLine, MS&WOOD, NOA i mnoge druge.

Svoju strast prema kikboksu je zamjenio sa strašću prema digitalnom marketingu, a principe uspjeha u sportu primjenio je na biznis. Cilj mu je da bude među vodećim stručnjacima u svijetu u toj oblasti. Još od kickboxinga, u njemu je ostala želja za takmičenjem pa je to ono što ga i danas motiviše da nastavi pobjeđivati u svijetu biznisa.

Semir Musić - termini: