Prof. Dragan Varagić

Online Strateg

Prof. Dragan Varagić

Online Strateg

Biografija

Za ime Dragan Varagić ste sigurno do sada čuli barem jednom, a ako niste onda sigurno ne provodite dovoljno vremena na internetu. Dragan je bloger, online strateg, bavi se savjetovanjem upravo u oblasti interneta, i to njegove poslovne primjene, a često ste ga mogli vidjeti na raznim konferencijama i predavanjima kako svoje znanje i iskustvo nesebično dijeli sa zainteresovanima.

Od davne 1998. godine kreće se u vodama internet poslovanja, a nekoliko godina kasnije ušao je i u svijet edukacije. Kada ovoliko godina iskustva i rada objedinimo sa brojnim projektima projektima koje je osmislio i realizovao, poput Bloggers Network-a i Internet Academy-ja, možemo jedino izvući zaključak da nas očekuje jedno odlično predavanje vrijedno svake minute provedene u sali.

Do sada je sarađivao sa brojnim kompanijama poput Coca Cola Srbija, Telenor, Societe Generale, Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group, kao is a Nemačkom privrednom komorom u Srbiji, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom itd, a bio je i savjetnik za pitanja odnosa s javnošću i interneta u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo i socijalnu politiku AP Vojvodine.

Upravo iz svih navedenih razloga, koji očekivanja dižu prilično visoko, našao se na našoj listi predavača, a šta će nam sve pametno reći i šta ćemo sve naučiti biće jasno 7. i 8. aprila. Vidimo se na Konverziji!

Prof. Dragan Varagić - termini: