Nenad Pantelić

SEO eskpert

Nenad Pantelić

SEO eskpert

Biografija

Imenom i prezimenom Nenad Pantelić, rođenjem Beograđanin, po struci e-marketar, a prema vašim kriterijumima – idealan predavač. Iako je on naš namjerni odabir, njegova karijera je započela sasvim slučajno: htio je da pomogne prijatelju da unaprijedi svoj biznis. Prave vrijednosti, želja za nečim novim i konstantna dječija radoznalost su ga danas vinule u sam vrh internet marketinga.

Cjelokupni proces neprestanog učenja i istraživanja, ali i rada iza kojeg ponosno stoji traje već 7 godina. Nenad planira da ovim tempom nastavi i u budućnosti, edukujući prvenstveno sebe, a potom i druge o tajnama digitalnog marketinga i uspješnog poslovanja. On razmatra, istražuje, analizira i ima zdrav takmičarski duh prema konkurenciji.

Najviše vremena, truda i rada uložio je za usavršavanje SEO oblasti, link building-a, PPC (search & display), social media marketing-a, online reputation management, retargeting, kao i conversion rate optimizacije.

Njegov talenat za internet preduzetništvo su osim domaćih, prepoznale i mnoge inostrane kompanije. Svojim online prisustvom je dao značajan doprinos zemljama Engleske, Australije, Španije i Amerike.

Smatra da pod ovim nebom ima mjesta za svakog, osim za sujetu – pa ako ste redovni posjetitelj konferencija iz oblasti e-commerca, vjerovatno ćete ga sresti kako sa uživanjem sluša izlaganja svojih kolega.

Nenad Pantelić - termini:

Longtail SEO

11:10-11:55
Velika sala