Nemanja Đurić

Digital Product Manager @ Coca-Cola

Nemanja Đurić

Digital Product Manager @ Coca-Cola

Biografija

Nemanja Đurić je još jedan u nizu odabranih vrhunskih stručnjaka koji prvu Konverziju svrstavaju u red najboljih regionalnih konferencija. On je zaista ekspert u oblasti digitalnog marketinga sa velikim iskustvom i radom čiji uspjeh je potvrđen brojnim nagradama i priznanjima.

Nemanja je osnovne studije završio na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a zatim postao master komunikologije. Za sebe kaže da je filozof i komunikolog sa praktičnim pristupom.
Digitalnim marketingom se bavi od 2001. godine. Među prvima se na našim prostorima sistemski bavio infleunser marketingom i CSR-om na društvenim mrežama. Posljednje četiri godine radi u jedoj od najvećih globalnih kompanija – Coca Cola Company. Sve vrijeme ovdje radi na online kampanjama svih Coca Cola brendova u Srbiji.

Jedna od njegovih najuspješnijih kampanja za brend Fanta pokupila je sve najvažnije regionalne nagrade: KAKTUS za „Best Social Media Campaign’’, Golden Sempler na SEMPL festivalu u Sloveniji za Best Social Media Campaign„Best Brand Awareness Campaign“ na konferenciji IABMixx u Beogradu i Grand Prix kao najbolja digitalna kampanja u Srbiji u posljednje dve godine.
Nemanja je inicijator brojnih uspješnih projekata poput Aktivne zone , Coca-Cola Bloggers Netwrok Adria, Fantaselfi, Refresh tube, Simply Tastly aplikacija, itd. Od ove godine radi na nivou Južne i Istočne Evrope, razvijajući Coca-Cola platformu za tinejdžere.

Interesantno je spomenuti da je odbranio master rad na temu Online PR još 2008. godine na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Na Konverziji će nam pričati o tome šta se sve sa PR-om dešavalo u međuvremenu i šta ova oblast predstavlja danas.

Nemanja Đurić - termini: