Mladen Stojanović

Sales & Marketing

Mladen Stojanović

Sales & Marketing

Biografija

On je uspješan preduzetnik kojeg se svi plaše. Vjerovatno jer ima prilično zavidno iskustvo u karateu. Šalu na stranu, on je diplomirani inženjer Elektronskog fakulteta i čovjek pun vječnog optimizma. Svoj sportski duh primijenjuje i u poslovnoj sferi života, pa vas neće iznenaditi što se paralelno sa akademskim obrazovanjem, edukovao o preduzetništvu, marketingu i principima kako poslovnog, tako i ličnog uspjeha. Njegov najveći zadatak je konstantan rad na razvoju sopstvene ličnosti. On je Mladen Stojanović, a dolazi nam iz grada na Nišavi.

Smatra kako je odgovoran za sve što mu se dešava i za ono što će se tek desiti, kao i da nivo postignutog uspjeha zavisi od truda koji ulažete u sami sebe. Ovakvim razmišljanjem i stavom je došao na ideju da pokrene blog. Sada, blogovanje mu predstavlja čistu strast. Najveći motiv za pisanje pronalazi u  zadovoljstvu svojih čitalaca nakon nesebično ustupljenog znanja. Na ovaj način, dobija priliku da sav trud i rad primijeni na konkretne ljude i ostvari konkretna rješenja.

Spektar poslova koje je do sada obavljao je priično veliki. Sa pravom se može pohvaliti laskavom titulom suosnivača Internet Marketing Klub-a, jer je u ovaj projekat uložio silnu energiju i trud.

Zapamćen rad iskusnog marketera i savjetnika, ostavio je iza sebe u Webenlinx-u, Shindiri Studiu, te kompanijama First Beat Media i HORISEN Solutions kompaniji.

Mladen Stojanović - termini: