Jelena Radovanović

Copywriter

Jelena Radovanović

Copywriter

Biografija

Jelena je sjajan primjer osobe koja je završila svoju karijeru u oblasti za koju se školovala i hrabro se otisnula u internet marketing vode. Upravo ona je inspiracija mnogima koji razmišljaju o sličnom životnom preokretu.

Prvobitno Jelenino zanimanje je profesor francuskog jezika. Ona je poslije šest godina i nekoliko ugovora na određeno u školi odlučila da ispita koje su mogućnosti zarade preko interneta. Nije morala da radi u tom periodu pa je sebi mogla da priušti da najprije dobro istraži sve opcije

Ubrzo je počela da radi kao pisac u SEO firmi, a zatim kao freelancer stekla veliko iskustvo u radu sa klijentima. Uspjela je da za kratak period ostvari vrlo dobru zaradu.

Danas se pisanjem bavi u mnogo manjoj mjeri i to skoro isključivo za projekte čiji je i sama vlasnik. Ona je sada internet preduzetnica koja neumorno ispituje sve moguće načine za isplative online projekte.

Na svom blogu Možeiovako.com piše najviše o temama koje muče pisce i blogere, kao i generalno o svim mogućnostima zarade/pravljenja sopstvenog posla preko interneta. Nesebično dijeli vrlo korisne savjete i bavi se pitanjima koja muče početnike ali i one iskusnije u oblasti online marketinga. Inspiriše i motiviše mnoge da preuzmu stvar u svoje ruke (baš kako je i ona sama to uradila) jer nam internet nudi sve potrebne alate.

Od sredine 2016. Jelena se bavi i obučavanjem budućih pisaca – kreatora sadržaja za web, kroz projekat wwwrite.rs kojem je ko-osnivač, zajedno sa Aleksandrom Petrovski.

Jelena Radovanović - termini: