Goran Jakovljević

Founder @ WPGens

Goran Jakovljević

Founder @ WPGens

Biografija

Direktor je agencije koja se bavi web developmentom, radi kao freelencer, razvija svoje proizvode, a ostao mu je i samo jedan nepoložen ispit do diplome na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci. Pričamo o Goranu Jakovljeviću, glavnom i odgovornom iza WPGensa, jednog veoma uspješnog startupa koji je nastao sasvim slučajno – zbog “Plugin a Month” izazova – a koji je prerastao u mnogo više.

Sa primarnom željom da kreira kvalitetne a besplatne plugine kojima će pridonijeti WordPress zajednici, došao je do toga da oko 7000 sajtova koristi iste. Uspjeh je uticao i na stvaranje premium verzije koja se prodaje već od prvog dana kada je objavljena.

Za sve postignute rezultate zaslužan je između ostalog i Goranov stil života i svojevrsni moto koji se sastoji u tome da ne voli komfor i teži dinamici, tako da prelazi sa jednog problema na drugi čim ga savlada i riješi.

Mnogo je uspješnih projekata iza njega, od WPGensa do mjesečnih meetupa developera, ali ističe kako je ipak najveći taj što je naučio mačku da koristi WC šolju.

Da, sasvim je jasno da nas očekuje veoma korisno, zanimljivo i dinamično predavanje. Dakle, vidimo se na Konverziji 7. i 8. aprila?

Goran Jakovljević - termini:

Panel diskusija: Najveće greške

13:25 - 14:10
Velika sala