Aleksandra Petrovski

Kreatorka multimedijalnog sadržaja

Aleksandra Petrovski

Kreatorka multimedijalnog sadržaja

Biografija

Neki je znaju kao kraljicu njuzletera, neki prate njen blog – alex5rovski, a mnogima je poznata i preko wwwrite.rs trening centra gdje se vrši edukacija u oblasti poslovnih blogova. Naravno, pričamo o Aleksandri Petrovski, ženi koja se još od srednjoškolskih dana bavi novinarstvom i medijima.

Na svom blogu aktivno piše o web novinarstvu, digitalnim medijima sa sociološkog aspekta, o raznim inspirativnim ljudima, događajima, kao i mjestima koje je posjetila, a sličan sadržaj pronaći ćete i u odličnim člancima-putopisima koje piše za Mondo, gdje radi već skoro 7 godina.

Osim navedenih veoma popularnih i čitanih sadržaja, sa poznatom srbijanskom blogerkom Branislavom (Brana’s Divine World) je pokrenula i YouTube serijal pod nazivom “Izazovi radost”, a koji za cilj ima da kroz kratke videe i preporuke inspiriše, motiviše, informiše i pokaže na koje sve načine se slobodno vrijeme može kvalitetno provesti.

2010. godine završila je studije novinarstva na Megatrendu u Beogradu, a tokom studiranja je i kontinuirano radila, između ostalog za Kurir, GoSerbia.com i Start. Ovoliko radno iskustvo, susreti sa različitim medijima i stilovima rada, ljudima i projektima oblikovalo je i dovelo u poziciju da je upravo ona na našoj konferenciji jedan od predstavnik sjajnih content kreatora koji će vas naučiti kako da kreirate vrijedan sadržaj koji će ljudi čitati, voljeti i šerovati.

Aleksandra Petrovski - termini: